Deca

Idem u svoj dom | Im going home

Došao je i taj dan,izlazak iz bolnice. Bilo je to 25.08.2019. dan koji sam sa radošću i uzbuđenjem iščekivala.

Došao je moj muž po nas sa velikim osmehom na licu, i što pre krenuli u svoj dom. Svi su nas sa osmehom na licu iščekivali.

Kada smo stigle kući i kako sam posle mesec dana zakoračila u svoje dvorište, osetila sam neku toplinu oko srca. Svi su izašli da nas sačekaju i naravno da vide malenu princezicu koja je dobila ime Andrea. Radosti i suza nikad kraja.The day came, leaving the hospital.  It was August 25, 2019.  a day that I was looking forward to with joy and excitement.

My husband came to us with a big smile on his face, and they headed to their home as soon as possible.  Everyone was waiting for us with a smile on their face.

When we got home and as I walked into my yard after a month, I felt some warmth around my heart.  Everyone came out to wait for us and of course they saw a little princess named Andrea.  The joys and tears never end.

Ja sam imala veliku ranu od porođaja, imala sam 10 unutrašnjih i 10 spoljašnih konca morala sam dosta da se pazim, pa su muž, moja svekrva i moja mama uvek bili tu da pomognu.

Andrei je sve to bilo novo, došla nam je i patronožna sestra kako bih mi dala neki savet i pokazala kako da previjam pupak.

1.09.2019 otisle smo i na prvu kontrolu, bilo je sve u redu i primile smo prvu vakcinu za hepatitis, lepo je podnela.


I had a big birth wound, I had 10 inner and 10 outer threads, so I had to be careful, so my husband, my mother-in-law and my mom were always there to help.

Andrei was all new, and a nursing nurse came over to give me some advice and show me how to wrap my navel.

On September 1, 2019 we went to the first control, everything was fine and we received the first vaccine for hepatitis, it was well tolerated.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s